תמונת ארכיון. צילום: תיעוד מבצעי מד"א

מזעזע! אם ובנה התינוק נמצאו ללא רוח חיים

בעל מצא את אשתו ובנו בן העשרה חודשים כשהם ללא רוח חיים בבית םבקריית אליעזר. אנשי מד"א שהגיעו למקום נאלצו לקבוע מותם.

מחזה קשה וכואב התגלה הבוקר בשכונת קריית אליעזר. אישה בת 28 ובנה הפעוט בן העשרה חודשים התגלו ללא רוח חיים בביתם, והם נמצאו על ידי הבעל שחזר לבית וגילה את המחזה הקשה.

אל המקום הוזעקו צוותים של מד”א והמשטרה ולצוות הרופאי לא נותר אלא לקבוע את מותם. שוטרי תחנת חיפה החלו באיסוף ראיות וממצאים מהזירה במסגרת החקירה שנפתחה.

פראמדיק במד”א חנן זוהר סיפר: “כשהגענו למקום חברנו לכוחות המשטרה ונכנסנו לדירה. ראינו את האישה ואת הפעוט כשהם מחוסרי הכרה ולאחר בדיקות רפואיות לא נותר לנו אלא לקבוע את מותם”.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

סמוטריץ’: הגיע הזמן לומר לטראמפ – תוכניתך רעה!

שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳, השתתף הבוקר (שני) בטקס הקמת היישוב ״יציב״ בגוש עציון, שם אמר כי הגיע צריך להסביר לטראמפ שתוכניתו היא רעה למדינת ישראל. סמוטריץ גם קרא בנאומו לפרק את המפקדה האמריקאית בקריית גת.

לידיעה המלאה »