המשך הפשע; כלב נשך אברך ברחוב גאולה  

כלב מסוג פיטבול נשך אברך ברחוב גאולה. לטענת אברכים, אתמול אירע מקרה דומה ולאחד האברכים נקרעה חליפתו. המשטרה עיכבה את הזוג שמחזיקים בכלב, והכלב נלקח על ידי הוטרינר העירוני.

כלב מסוג ‘פיטבול’ נשך אברך ברחוב גאולה, למרבה הנס הוא נשרט קלות, אולם מכנסיו וחולצתו נקרעו. המקרה המדובר אירע לאחר השעה 4 אחה”צ, שעה שבעלי הכלב הלכו עם הכלב כשהוא משוחרר וללא רסן, והאברך העיר להם כי אתמול הכלב נשך אברך אחר וקרע חליפתו, וכי הוא מבקש מהם שיחזיקו בו עם קולר ורסן כמתחייב בחוק.

לדברי האברך, בתגובה בעלת הכלב זרקה עליו חתיכת קרמיקה שהייתה במקום, ובמקביל החל הכלב לתקוף אותו.

אדם שעבר במקום תיעד את הרגע שאחריי בה נראה הבעלים כשהוא מחזיק את הכלב ושואל: “רוצה עוד הפעם, רוצה עוד הפעם”?

האברך שנפגע קיבל טיפול רפואי ראשוני ע”י כונני מד”א שהיו בסמיכות. שוטרים שהגיעו למקום הזעיקו את הוטרינר העירוני שלקח את הכלב, והשניים עוכבו לחקירה במשטרת חיפה.

יצויין כי כבר בעבר הגיעו לא מעט תלונות למערכת אתר 970, על הזוג המסתובבים עם כלבם ומטילים אימתם על תושבי השכונה כאשר הכלב משוחרר וללא כל רסן.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

לא רק ארבע קירות: מדוע המשפחות האיכותיות ברכסים בוחרות ב”דרך אמונה”?

שכונת “גבעת הפרסה” ברכסים הולכת ונבנית בימים אלו, והופכת לנגד עינינו למרכז התורני החדש של הצפון.  תנופת הבנייה האדירה, הכוללת צפי להכפלת האוכלוסייה בעשור הקרוב, מושכת אליה משפחות רבות מכל

לידיעה המלאה »