שר הדתות מלכיאלי השתתף ביארוע של ראשי דתות בעיר

באירוע שנערך בחיפה אמש (ראשון), לקח חלק שר הדתות מיכאל מלכיאלי, שנועד לקיים דיאלוג ושותפות בין דתית בין ראשי הדתות בישראל.

באירוע שנערך בחיפה אמש (ראשון), לקח חלק שר הדתות מיכאל מלכיאלי, שנועד לקיים דיאלוג ושותפות בין דתית בין ראשי הדתות בישראל. באירוע לקחו חלק רבנים, שייח’ים ארכיבושפים ומנהיגי דת נוספים.

השר מלכיאלי אמר באירוע כי לכינוס חשוב זה ישנה חשיבות מכרעת דווקא בימים אלו, בהם לצערי רוח הפילוג והשיסוי הפכו לשגרה המתקבלת על הדעת. בדבריו גם אמר כי אנו עומדים ערב חג הפסח, ושני דמויות עיקריות סביב האגדה; אברהם אבינו ומשה רבנו. אברהם היה אב המון גויים, וקיבל את הציווי כי גר יהיה זרעך, והכניס אורחים בלי לבדוק מעמדות וזהות.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

במחאה על תקיפת נהג: בשעה זו הושבתו קווי 37 ו’ 37א’ אגד בעיר

בעקבות תקיפת נהג אגד בחיפה על ידי קבוצת בני נוער, הוחלט להשבית את קווי האוטובוס המרכזיים באזור כאות מחאה. יו”ר איגוד עובדי התחבורה, עו”ד אייל ידין: ” כל עוד האלימות לא נעצרת – גם התחבורה לא תמשיך כרגיל”

לידיעה המלאה »