דילוג לתוכן
צילום: דוברות המשטרה

מתפרע בהפגנת השמאל תקף שוטרים ונעצר

מתפרעים בהפגנת השמאל ניסו לחסום את הכביש באזור מת"מ. שוטרים שביקשו מהמפגינים לעלות למדרכה הותקפו ע"י אחד המפגינים שנעצר ונחקר בשעה זו.

המשטרה עצרה לפני זמן קצר תושב העיר בחשד שתקף שוטר והפריע לשוטרים במהלך הפגנה בצומת מת”מ בחיפה. אל המקום הגיעו  עשרות שוטרים שנערכו לארוע על מנת לאפשר למפגינים לממש את זכותם לקיום המחאה תוך שמירה על הסדר הציבורי.

במהלך ההפגנה החלו המפגינים לחסום את הכביש. על מנת למנוע סכנה של פגיעה במפגינים ביקשו השוטרים מהמפגינים להתפנות מהכביש. אחד המפגינים סירב בתוקף להתפנות למרות הפצרות השוטרים והחל לתקוף את אחד השוטרים באמצעות ידיו.

בתוך כך, המפגין, תושב חיפה בן 26 נעצר לחקירה בתחנת משטרת חיפה בגין הכשלת השוטרים ותקיפת שוטר. בהתאם לממצאי החקירה המשטרה תשקול האם לבקש להאריך את מעצרו של החשוד בבית משפט בעיר.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

המאבק צלח: המכוניות החשמליות פונו מהחניון

הישג חשוב לעיריית חיפה ולביטחון התושבים: נסגר מגרש שפעל ללא רישיון, ורכבים חשמליים שאוחסנו בו – פונו. בתי המשפט אישרו את דרישת העירייה לסגירת מגרש נוסף לאחסון רכבים חשמליים בעיר. יהב: “ניצחון חשוב בשורה של מאבקים סביבתיים נחושים כדי להבטיח את ביטחון התושבים בחיפה. אין לי כל כוונה להתפשר בעניין”.

לידיעה המלאה »