צילום: ראובן כהן, דוברות עיריית חיפה

עיריית חיפה ממשיכה בשיקום רחובות ברמת ויז’ניץ

בהמשך לעבודות התשתית של החודשיים האחרונים ברחוב השילוח, באחרונה החלו גם עבודות שיקום ברחוב מקור ברוך. העלות: 7 מיליון שקלים.

בהמשך לעבודות התשתית נהערכות בימים אלו ברחוב ביתר וברכת משה (השילוח), החלו בימים האחרונים גם בפעילות ברחוב מקור ברוך. המהלך בא לאחר עבודות השיקום ועבודות השתית שנערכו לאורך השנה האחרונה ברחוב בצלאל.

מהעירייה נמסר כי בדומה לעבודות שנעשו ברחוב בצלאל, יכללו העבודות גם כעת שיפוץ מדרכות וכבישים, החלפת קווי מים, שדרוג קווי ניקוז, והסדרת מיקומי פחי האשפה ברחוב. העבודות צפויות להימשך כ- 6 חודשים ועלותן נאמדת בכ-7 מיליון שקל.

צילום: ראובן כהן, דוברות עיריית חיפה

מרחבי האתר
חדשות חיפה

במחאה על תקיפת נהג: בשעה זו הושבתו קווי 37 ו’ 37א’ אגד בעיר

בעקבות תקיפת נהג אגד בחיפה על ידי קבוצת בני נוער, הוחלט להשבית את קווי האוטובוס המרכזיים באזור כאות מחאה. יו”ר איגוד עובדי התחבורה, עו”ד אייל ידין: ” כל עוד האלימות לא נעצרת – גם התחבורה לא תמשיך כרגיל”

לידיעה המלאה »