רכב שהתהפך בתאונה עצמית. צילום: דוברות כב"ה חיפה

בתוך 24 שעות שלושה מקרים של התהפכות רכבים בעיר

שלושה מקרים תוך 24 שעות של רכב הפוך כתוצאה מהחלקה בשל הגשמים, האחרון שבהם היום (ראשון) בצהרים ברמת אלון.

שלושה מקרים תוך 24 שעות של רכב הפוך כתוצאה מהחלקה בשל הגשמים. המקרה הראשון אירע אתמול בשכונת רמת אשכול, כאשר למקום הוזעקו כוחות הצלה וכיבוי שטיפלו בנהג הרכב שהצליח לצאת בכוחות עצמומהרכב והוא טופל כשהוא במצב קל.

מקרה נוסף אירע אתמול בלילה ברחוב אינטריונצאל בשכונת רמות רמז, שעה שהרכב התהפך על גג ופגע ברמזור. הנהג ונוסע נוסף שנפצעו, יצאו מהרכב עצמאית והמשיכ לבדיקה על ידי גורמי הרפואה שקבעו כי מצבם קל. גם במקרה זה הגיעו הכבאים וניתקו את מקורות אנרגיה מהרכב.

המקרה השלישי אירע היום (ראשון) בצהרים כאשר רכב התהפך ברחוב בירם שברמת אלון. גם במקרה זה טיפלו הכבאים כדי לנתק את מקורות האנרגיה מהרכב, והנהג יצא ללא פגע ולא נזקק לטיפול רפואי.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

במחאה על תקיפת נהג: בשעה זו הושבתו קווי 37 ו’ 37א’ אגד בעיר

בעקבות תקיפת נהג אגד בחיפה על ידי קבוצת בני נוער, הוחלט להשבית את קווי האוטובוס המרכזיים באזור כאות מחאה. יו”ר איגוד עובדי התחבורה, עו”ד אייל ידין: ” כל עוד האלימות לא נעצרת – גם התחבורה לא תמשיך כרגיל”

לידיעה המלאה »
חדשות חיפה

יהב לוולט: אפעל להפסקת פעילותכם בעיר

ראש העיר יהב נפגש עם בכירי חברת השליחויות “וולט” והודיע להם: “השליחים שלכם נוסעים בפראות בכבישי חיפה ומסכנים תושבים, אפעל להפסקת פעילותכם בעיר” • בסוף השבוע: העירייה והמשטרה קיימו מבצע אכיפה נרחב נגד שליחי “וולט” וחברות אחרות, עיכבו אותם ורשמו להם עשרות דו”חות על עבירות שונות

לידיעה המלאה »