דילוג לתוכן
צילום: דוברות איחוד הצלה כרמל

איבד שליטה ועף לתוך הרחבה שברחוב הרב קניאל

נהג רכב כבן 30 איבד שליטה ועף אל תוך רכבת החניה שברחוב הרב קניאל. הוא טופל במקום ופונה לבית החולים במצב בינוני.

תאונה לא שגרתית אירעה הערב (שני) בחניית הרכבים שברחוב הרב קניאל בשכונת הדר. רכס שנסע ברחוב גאולה-רופין, איבד שליטה והתהפך לתוך החניה שברחוב הרב קניאל.

למרבה המזל לא היו במקום ילדים או עוברי אורח, אולם בעל הרכב נפצע ונחבל וטופל על ידי מתנדבים של איחוד הצלה ומד”א שפינו את הנהג כבן 30 לבני ציון כשהוא במצב בינוני.

יצחק שיינברגר ואהרון הורביץ חובשי איחוד הצלה שהעניקו לו סיוע ראשוני מסרו: “בסיוע חובשים נוספים הענקנו סיוע בזירה לנהג הרכב שהתהפך. לאחר הסיוע הראשוני בזירה הוא פונה במצב בינוני לבית החולים בני ציון”.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

יום גורלי לקואליציה – זה מה שצפוי לקראת פיזור הכנסת

ההצעה לפיזור הכנסת נמצאת על סדר יומה של הכנסת. בקואליציה מנסים להאירך את הזמן באמצעות העלאת עשרות הצעות חוק פרטיות. נתניהו מפעיל מכבש לחצים, ובסוף הקובע בכל האירוע הוא לא אחר מאשר אריה דרעי.

לידיעה המלאה »