דילוג לתוכן

בת 50 נכוותה בינוני מסיר מים רותחים שנשפך עליה בביתה

אישה כבת 50 נפגעה באורח בינוני, לאחר שסיר מים רותחים נשפך עליה. האישה טופלה ע"י מתנדבי הצלה ופונתה לבית החולים רמב"ם.

אישה כבת 50 נפגעה באורח בינוני מסיר מים רותחים שנשפך עליה. המקרה אירע הבוקר (שני) בביתה שברחוב חטיבת כרמלי. אל המקום הוזעקו כונני הצלה יחד עם חובשים של מד”א, ואלו העניקו טיפול רפואי לאשה  עם כוויות בגופה, והיא פונתה במצב בינוני להמשך טיפול בבית החולים רמב”ם בעיר.

חובש הצלה ישראל ויסבלום מספר: “כשהגעתי לדירה, מצאתי אשה כבת 50 עם כוויות בדרגה ב במספר נקודות בגופה, שנגרמו כתוצאה מסיר מים רותחים שנשפך עליה. יחד עם חובשים ופראמדיקים של מד”א קיררנו אותה במים פושרים, ולאחר מכן היא פונתה במצב בינוני להמשך טיפול בבית החולים רמב”ם בעיר”.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

יום גורלי לקואליציה – זה מה שצפוי לקראת פיזור הכנסת

ההצעה לפיזור הכנסת נמצאת על סדר יומה של הכנסת. בקואליציה מנסים להאירך את הזמן באמצעות העלאת עשרות הצעות חוק פרטיות. נתניהו מפעיל מכבש לחצים, ובסוף הקובע בכל האירוע הוא לא אחר מאשר אריה דרעי.

לידיעה המלאה »