מנחם קפלן. צילום: 970

ביוזמת קפלן המועצה אישרה תקציב סייעות לחינוך המיוחד

ביוזמת חבר ועדת הכספים מנחם קפלן אישרה הועדה תוספת תקציב עבור סייעות לחינוך המיוחד בחינוך המוכר שאינו רשמי זאת לאחר פעילות ממושכת שנערכה בחודשים האחרונים.

ביוזמת חבר ועדת הכספים מנחם קפלן אישרה הועדה תוספת תקציב עבור סייעות לחינוך המיוחד בחינוך המוכר שאינו רשמי זאת לאחר פעילות ממושכת שנערכה בחודשים האחרונים.

במהלך בא לאחר שלפני שנתים עמל על הדבר סגן ראש העיר מיכי אלפר, שהצליח בעבודה שקטה מול חברי המועצה להביא להסכמות. גם כיום, למרות המתח הרב שיש בעירית חיפה בין הקואליציה והאופזיציה, הצליחו קפלן ואלפר לפעול בנושא, ולבקשתו של קפלן ההחלטה התקבלה פה אחד.

כאן המקום לציין כי במשך תקופה ארוכה נמנעו בעירייה מלשלם את עלות העסקה של סייעת צמודה לחיונך החרדי, ולאחר שהוברר כי הדבר אינו חוקי התקלב ההחלטה למימון, כך שמשרד החיוך ישלם 75% והעיריה תישא בעלות של 25%

מרחבי האתר
חדשות חיפה

יהב לאלפר בדיון על הקצאה לבית כנסת: אתה אדיוט. ההגבלה שלך צועקת

בדיון במועצת העיר על דחיית בקשה להקצאת מבנה לבית כנסת בשכונה שאין בה, גידף ראש העיר את חבר המועצה אלפר: אתה אדיוט. מחרחר ריב. ההגבלה שלך צועקת. אלפר הגיב: הפוסל במומו פוסל. אתה כבר לא מפתיע בכלום, אנחנו רגילים להכל.

לידיעה המלאה »
דילוג לתוכן