צילום: דוברות עיריית חיפה

גן משחקים חדש נחנך ברמות רמז

ברחוב בורוכוב שבשכונת רמות רמז נחנך היום (חמישי)  בנוכחות ראש העיר, גן משחקים חדש, לאחר שהעבודות להקמתו הסתיימו בימים האחרונים.

ברחוב בורוכוב שבשכונת רמות רמז נחנך היום (חמישי)  בנוכחות ראש העיר, גן משחקים חדש, לאחר שהעבודות להקמתו הסתיימו בימים האחרונים.

הקמת הגן החדש נכללה בתוכנית העבודה השנתית, שקבעה עיריית חיפה לשדרוג גני משחקים ברחבי העיר בהשקעה של כ-6 מיליוני ₪. מלבד גן בורוכוב כוללת התוכנית, בין היתר, גם את הגן בפארק הצירי בקריית-חיים, הגן ברחוב יעקב חזן, הגן ברחוב ליסין ועוד.

בגן החדש שברחוב בורוכוב הותקנו מתקני משחק חדשניים ואינטראקטיביים, המותאמים למגוון רחב של גילאים וכן מתקני כושר לאימון פונקציונלי. כמו כן הוצבו בגן פריטי ריהוט חדשים, בהם ספסלי ישיבה מונגשים, ברזייה,  אשפתונים וכן מערכת תאורה חדישה הפועלת בטכנולוגיית לד יעילה וחסכונית. על רצפת שטח הגן נפרשו משטחי בלימה ומעליהם הותקנה יריעת הצללה, על מנת לאפשר שהייה בגן גם בימי הקיץ החמים. במהלך התקופה הקרובה תותקן בגן מערכת השקייה חדשה ובסיומה של שנת השמיטה תישתל ברחבי הגן צמחייה רב-עונתית, לרווחת ולהנאת המבקרים בו.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

צפו: כשטראמפ נשאל ע”י הכתב החרדי והשיב: “אלוקים מאוד גאה בי”

העיתונאי החרדי בבית הלבן שאל הערב (שלישי) את טראמפ על רקע שנה לכהונתו, האם הוא סבור שאלוקים גאה בממאץ שהשקיע, וזאת בעקבות דברים שאמר לו עם בחירתו לנשיא. טראמפ השיב: “אלוקים גאה בעבודה שעשיתי”.

לידיעה המלאה »