חיפה עדיין ירוקה אך על סף כתומה

על פי נתוני משרד הבריאות, מספר החולים הפעילים בחיפה עומד היום (שלישי)  על 193 חולים, המציבים את חיפה ברף העליון של הצבע הירוק במדד הרמזור הלאומי, לאחר שלפני כ – 10 ימים מוקמה חיפה ברף האמצעי של הצבע הירוק במדד.

מבין החולים: 179 מאושפזי בית, 13 מאושפזים בבתי החולים וחולה אחד נמצא בבידוד בבית מלון. מספר החולים הגדול ביותר נרשם בשכונות: מערב חיפה, נווה שאנן, קריית חיים ושמואל והדר ועיר תחתית.

על פי ההגדרות של תוכנית הרמזור, מעבר לצבע הצהוב ברמזור ימנע את המשך פתיחת חנויות הרחוב.

נתונים אלה משקפים את העלייה, הנרשמת בכל הארץ בנתוני ההדבקות בנגיף.  על מנת למנוע התפרצות מחודשת של המגיפה חזרה והגבירה העירייה את האכיפה על הוראות החירום, שנקבעו על ידי המדינה בכל הקשור לפתיחת עסקים, התקהלויות ועטיית מסכות.

עירית חיפה חוזרת וקוראת לתושבים לנקוט בכל אמצעי הזהירות וכללי ההתנהגות שנקבעו ע”י הממשלה ובכלל זה: עטיית מסכות, שמירה על ריחוק, מניעת התקהלויות והקפדה על כללי התו הסגול בכל בתי העסק המאושרים לפעול.  העירייה תמשיך בפעילות ההסברה והאכיפה אותה היא מקיימת ברחבי העיר במטרה למנוע את המשך התפשטות המגיפה.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

נתניהו תוקף את תאוות השמאל ומתייצב להגנת החרדים

רה"מ נתניהו תוקף את השמאל שעבור תאוות השלטון לפתע לא קורא לחרדים טפילים ומשתמטים, ופתאום לא מדובר בחוק השתמטות. "במשך 4 שנים ראינו השתלחות חסרת רסן במגזר החרדי, בוקר וערב, על ידי התקשורת וגוש השמאל".

לידיעה המלאה »
מחוץ לחיפה

מכה לטראמפ: הדמוקרטים כבשו את בית הנבחרים והסנאט

לאחר שנתיים של שליטה רפובליקנית בבית הנבחרים ובסנאט, הדמוקרטים הצליחו להשתלט על שני בתי הקונגרס ואף רשמו ניצחונות מפתיעים במדינות שנחשבו למעוזים רפובליקניים מובהקים. מדובר במכה לטראמפ שיפגוש קונגרס לעומתי שיחסום תקציבים וחקירה, יבלום מינויים ויחקור מהלכים של הממשל.

לידיעה המלאה »