בשל המצב הכלכלי – חלוקת מטרנה למשפחות בחיפה

המצוקה הכלכלית והמצב הקשה, הביא תורמים להעמיד סכום כסף שנועד לחלוקת מטרנה. מי שנרתם ליוזמה הוא חבר מועצת העיר מנחם קפלן.

המצב הכלכלי הקשה הביא ללא מעט פניות לעזרה שהגיעו לפתחם של נבחרי הציבור החרדיים, ולאתר 970 נודע כי בימים האחרונים החליט חבר מועצת העיר מנחם קפלן, להירתם לנושא ופנה לקרן צדקה חרדית, בבקשה שיעזרו לתושבי חיפה הנאנקים תחת העול הכלכלי.

“קיבלתי פניות רבות של תושבי העיר שלא מצליחים לגמור את החודש, והחלטתי לעשות מעשה. אני נמצא בקשר עם קרן צדקה וזו החלטתי להיענות לפנייתי”.

בעקבות הפניה הגיע קפלן להסדר ולפיו תיהיה חלוקת שוברי מטרנה למשפחות שיש להן תינוקות שזקוקות למטרה. הקריטריון היחיד שהועמד למבקשים, הוא שיהיה תינוק עד גיל שנה.

בשל הביקוש הרב, הובהר כי מספר השוברים מוגבל, וכי תושבי חיפה המבקשים לקבל את השובר, עליהם לפנות לאימייל הבא: k0527632777@gmail.com

 

 

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

נעצרושני ישראלים שפעלו עבור איראן – אחד תכנן לצאת לאימונים בחו”ל

שב”כ וימ״ר מרכז במשטרת ישראל עצרו שני אזרחים ישראלים, תושבי נס ציונה ובית עובד בחשד שפעלו עבור גורמי מודיעין איראניים ואחד מהם אף התכוון לצאת לאימונים באחת ממדינות ערב.

לידיעה המלאה »