כפסע מאסון: רכב איבד שליטה ועלה על המדרכה

זה היה יכול להיגמר באסון כבד. רכב איבד שליטה, עלה על גדר ההפרדה בין הכביש למדרכה וכמעט פגע בילדים. הנהג נפגע באורח קל-בינוני.

עיקולי רופין -גאולה ידעו לא אחת איבוד שליטה של נהגי רכבים, אבל כזה לא זכור כבר הרבה זמן. נהג רכב איבד שליטה הערב (שלישי) סמוך לשעה שבע בערב, שעה שילדים עברו זמן קצר קודם לכן על המדרכה.

המקרה אירע בעיקול המחבר את רופין וגאולה, סמוך לגן השעשועים של סערט ויז’ניץ. בשעה זו הולכים רבים להליכת ערב בציר המדובר, וילדים נוסעים על אופניים.

נהג הרכב שאיבד שליטה ככל הנראה בשל מהירות גבוהה, עלה על הבטונדה המפרידה בין הכביש והמדרכה. כפסע היה בין אסון כבד בשל שהותם של ילדים במקום.

אל האירוע הוזנקו צוותי איחוד הצלה ומד”א רבים מחשש לפגיעה קשה, אולם ב”ה הנהג נפצע באורח קל -בינוני.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

שר הביטחון: אם איראן תתקוף את ישראל – איראן תבער

שר הביטחון ישראל כ"ץ בטקס סיום קורס קצינים: "המשטר האיראני נמצא בנקודה החלשה ביותר שלו אי פעם – ואנחנו מזהים שהחולשה הזאת יכולה להביא אותו לנקוט בצעדים הקיצוניים ביותר – גם כנגד מדינת ישראל. אם איראן תתקוף את ישראל – איראן תבער!"

לידיעה המלאה »