צילום: דוברות המשטרה

גנב הבשמים נתפס ומעצרו הוארך בשלושה ימים

חשוד בגניבת 10 בקבוקי בשמים נעצר על ידי המשטרה, והבוקר (חמישי) הוארך מעצרו בשלושה ימים.

המשטרה עצרה אמש גנב בשמים והבוקר הוארך מעצרו בבית המשפט בעיר. על פי חשד המשטרה, החשוד פרץ לדירה בעיר לפני שבוע וגנב מתוכה 10 בקבוקי בושם. עם קבלת התלונה במשטרה נפתחה חקירה בנושא, והמשטרה החלה במספר פעולות שסופן הביאו למעצרו של חשוד כבן 50, תושב רחוב חטיבת כרמלי בעיר.

במהלך מעצרו נמצאו בקבוקי הבשמים בביתו שעל פי החשד הוא גנב מאותה דירה. הבוקר הוא הובא להארכת מעצר במהלכה טענה עורכת דינו כי מדובר בחשד ברמה הנמוכה ביותר וכי החשוד נתן הסבר להימצאות בקבוקי הבושם בדירתו. במהלך הדיון אמרה כי מדובר בחשוד שהינו מפרנס עיקרי – אבל שלשוה קטינים, כשהיא מוסיפה כי אביו של החשוד שוכב בטיפול נמרץ וכי הוא נמצא בימיו האחרונים והמשפחה התבקשה להגיע ולהיפרד. עוד אמרה כי עברו הפלילי התיישן וכי העבירה האחרונה שביצע הייתה לפני 20 שנים.

נציג המשטרה התנגד וביקש הארכת מעצר למספר ימים על מנת להשלים את החקירה שיכולה להשתבש באם החשוד ישוחרר.

שופטת בית המשפט קבעה כי מעצרו יוארך בשלושה ימים, כשהיא ממליצה לנציגי המשטרה לאפשר את הגעתו להיפרד מאביו בליווי שוטרים באם מצבו יחמיר.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

יהב לוולט: אפעל להפסקת פעילותכם בעיר

ראש העיר יהב נפגש עם בכירי חברת השליחויות “וולט” והודיע להם: “השליחים שלכם נוסעים בפראות בכבישי חיפה ומסכנים תושבים, אפעל להפסקת פעילותכם בעיר” • בסוף השבוע: העירייה והמשטרה קיימו מבצע אכיפה נרחב נגד שליחי “וולט” וחברות אחרות, עיכבו אותם ורשמו להם עשרות דו”חות על עבירות שונות

לידיעה המלאה »
חדשות חיפה

במחאה על תקיפת נהג: בשעה זו הושבתו קווי 37 ו’ 37א’ אגד בעיר

בעקבות תקיפת נהג אגד בחיפה על ידי קבוצת בני נוער, הוחלט להשבית את קווי האוטובוס המרכזיים באזור כאות מחאה. יו”ר איגוד עובדי התחבורה, עו”ד אייל ידין: ” כל עוד האלימות לא נעצרת – גם התחבורה לא תמשיך כרגיל”

לידיעה המלאה »