האדמו”ר מסדיגורה שליט”א הגיע להכנסת ס”ת בהדר

האדמו"ר מסדיגורה הגיע הערב לראשונה לבית הכנסת של החסידות שנחך לפני מספר שבועות בהדר. הגעתו לרגל הכנסת ס"ת מחודש. בהמשך ערך טיש לחיים.

צילומים: 970

האדמו”ר מסדיגורה שליט”א, הגיע הערב (חמישי) אל בית הכנסת ‘עטרת ישראל’ – דחסידי סדיגורה, שנפתח לפני מספר שבועות.

הגעתו של האדמו”ר באה הערב על רקע הכנסתו של ס”ת מחודש אל בית הכנסת שנפתח זה לא מכבר, כשאת ספר התורה תרמו האחים ברוך ודוד רוטנברג לעילוי נשמת הוריהם.

אל האירוע שנערך בבית הכנסת ברחוב חרמון, הגיע נציג אגו”י בעירייה אריה בליטנטל, וכן סגן ראש העיר מיכי אלפר שנפגש עם האדמו”ר בחדר צדדי.

תחילה נערכו ריקודים לכבודה של תורה, כאשר המקום צר מלהכיל את כל האנשים, ולשם כך הוצב מסך גדול מחוץ לבית הכנסת.

בהמשך נערכה תפילת מעריב ובסיומה ערך האדמו”ר טיש קטן שבו חילק לקח ובירך את החסידים.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

למרות “הפסקת האש” מטרה אווירית ייורטה בקריית שמונה

אזעקות הופעלו הבוקר (רביעי) בקריית שמונה ומנרה בעקבות חדירת כלי טיס עויין. מדובר במקרה ראשון מאז הפסקת האש בעקבות שיחת הטלפון הזועמת של טראמפ. ישראל כעת במבחן האם תגיב בחריפות כפי שהבטיחה.

לידיעה המלאה »