הרכבלית. צילום: 970

שרת התחבורה בחיפה: הרכבלית תפעל בשבת

שרת התחבורה שבה ומצהירה כי הרכבלית תפעל בשבתות. היא אמרה כי יש צורך לעשות התאמות למכרז.

שרת התחבורה מרב מיכאלי ממשיכה בהצהרותיה בדבר חילול שבת. באירוע שנערך היום (שני) בחיפה אליו הגיעה מיכאלי, היא הצהירה כי הרכבלית תפעל בשבת.

המראיינת קרן מרציאנו שאלה על הרכבלית שלא פועלת בשבת, ועל כך השיבה מיכאלי: “היא לא פועלת עדיין באף יום בשבוע”. מרציאנו שאלה “וכשהיא תפעל?” ועל כך השיבה שרת התחבורה: “ההנחיה שלי שהיא תפעל שבעה ימים בשבוע”.

היא הסבירה כי “לא זה היה המכרז הראשוני שלה, ולכן צריכות לעשות התאמות, אבל קודם צריך לקבל טופס 4. אני מבטיחה שאנחנו מחוייבות שהיא תפעל שבעה ימים בשבוע כמו שצריך”, אמרה מיכאלי. כשנשאלה לגבי הכרמלית היא ענתה כי ישנו סטטוס קוו שהכרמלית לא עובדת בשבת.

“אנחנו צריכות לחשוב איך לשנות את מצב הכרמלית ואיך מגיעים להסכמות שיהיו תחבורה ציבורית ברחבי הארץ בשבת”.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

יהב לוולט: אפעל להפסקת פעילותכם בעיר

ראש העיר יהב נפגש עם בכירי חברת השליחויות “וולט” והודיע להם: “השליחים שלכם נוסעים בפראות בכבישי חיפה ומסכנים תושבים, אפעל להפסקת פעילותכם בעיר” • בסוף השבוע: העירייה והמשטרה קיימו מבצע אכיפה נרחב נגד שליחי “וולט” וחברות אחרות, עיכבו אותם ורשמו להם עשרות דו”חות על עבירות שונות

לידיעה המלאה »
חדשות חיפה

במחאה על תקיפת נהג: בשעה זו הושבתו קווי 37 ו’ 37א’ אגד בעיר

בעקבות תקיפת נהג אגד בחיפה על ידי קבוצת בני נוער, הוחלט להשבית את קווי האוטובוס המרכזיים באזור כאות מחאה. יו”ר איגוד עובדי התחבורה, עו”ד אייל ידין: ” כל עוד האלימות לא נעצרת – גם התחבורה לא תמשיך כרגיל”

לידיעה המלאה »