הרכבל החדש בחיפה. צילום: 970

בשעה הקרובה יחל תרגיל חרום ברכבל

בשעה הקרובה יחל תרגום חירום ברכבל החדש שנבנה בעיר, והוא יימשך עד לשעות הערב המאוחרות. זהו תרגיל שני ויקחו בו חלק מספר גורמי ביטחון וחרום.

המשטרה תערוך היום (ראשון) תרגיל חירום בעיר שיחל בשעה 13:30 ויימשך עד השעה 20:30. התרגיל ידמה אירוע חירום ברכבל כרמל.

התרגיל יתקיים בתוך שטח הטכניון ויחל בשעה 13:30 ויסתיים בשעה 20:30. במהלך שעות אלו תהיה תנועה ערה של רכבי חירום. במהלך התרגיל יראה עשן מיתמר וזאת כתוצאה משימוש מרימוני עשן.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

יהב לוולט: אפעל להפסקת פעילותכם בעיר

ראש העיר יהב נפגש עם בכירי חברת השליחויות “וולט” והודיע להם: “השליחים שלכם נוסעים בפראות בכבישי חיפה ומסכנים תושבים, אפעל להפסקת פעילותכם בעיר” • בסוף השבוע: העירייה והמשטרה קיימו מבצע אכיפה נרחב נגד שליחי “וולט” וחברות אחרות, עיכבו אותם ורשמו להם עשרות דו”חות על עבירות שונות

לידיעה המלאה »
חדשות חיפה

במחאה על תקיפת נהג: בשעה זו הושבתו קווי 37 ו’ 37א’ אגד בעיר

בעקבות תקיפת נהג אגד בחיפה על ידי קבוצת בני נוער, הוחלט להשבית את קווי האוטובוס המרכזיים באזור כאות מחאה. יו”ר איגוד עובדי התחבורה, עו”ד אייל ידין: ” כל עוד האלימות לא נעצרת – גם התחבורה לא תמשיך כרגיל”

לידיעה המלאה »