תאונה. תמונת אילוסטרציה. צילום: לדעת

בן 18 שרכב על קטנוע החליק ונפצע

צעיר בן 18 נפצע בתאונה עצמית בדרך דורי, בשעה שהחליק מאופנוע עליו רכב.

צוותי הרפואה של איחוד הצלה העניקו סיוע ראשוני לרוכב קטנוע שנפצע בתאונה עצמית ברחוב יעקב דורי בחיפה. המדובר בצעיר בן 18 שעובד בחברת שליחויות ושהחליק ונפגע בראשו.

ממד”א נמסר כי בשעה 14:20 התקבל דיווח במוקד 101 של מד”א במרחב כרמל על רוכב אופנוע שהתנגש בעמוד בדרך יעקב דורי בחיפה. חובשים ופראמדיקים של מד”א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי”ח רמב”ם צעיר בן 18 במצב בינוני עם חבלה רב מערכתית.

איתמר חמו חובש באיחוד הצלה מסר: “מדובר בשליח של חברת שליחויות שהחליק עם הקטנוע ובעקבות כך נפצע בינוני. לאחר הסיוע הראשוני שהענקנו לו בזירה הוא פונה לבית החולים רמב”ם כשהוא סובל מחבלות ופציעות בראשו”.

מרחבי האתר
חדשות חיפה

במחאה על תקיפת נהג: בשעה זו הושבתו קווי 37 ו’ 37א’ אגד בעיר

בעקבות תקיפת נהג אגד בחיפה על ידי קבוצת בני נוער, הוחלט להשבית את קווי האוטובוס המרכזיים באזור כאות מחאה. יו”ר איגוד עובדי התחבורה, עו”ד אייל ידין: ” כל עוד האלימות לא נעצרת – גם התחבורה לא תמשיך כרגיל”

לידיעה המלאה »