הצ'ק שנתפס על החשוד. צילום: דוברות המשטרה:

הצהרת תובע נגד חשוד בשוד צ’ק וסלולרי

בתום חקירת משטרה: הוגשה הבוקר הצהרת תובע נגד תושב חיפה בחשד ששדד צ'ק וטלפון נייד מתושב העיר.

המשטרה פתחה בחקירה לפני מספר שבועות, עם קבלת דיווח בדבר שוד של טלפון נייד וצ’ק, מתושב העיר תוך תקיפתו. כאשר כתוצאה מהשוד הקורבן, תושב המקום בשנות ה- 30 לחייו,נחבל בצורה קלה.

בתוך כך, בתום ביצוע סריקות עצרו שוטרי תחנת חיפה את החשוד, תושב העיר בשנות ה- 30 לחייו, סמוך למקום, זמן קצר לאחר ביצוע המעשה כאשר על גופו של החשוד נתפס הצ’ק שנשדד מהקורבן.

מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת והבוקר, כאמור, הגישה נגדו פרקליטות מחוז חיפה הצהרת תובע כאשר בימים הקרובים יוגש נגדו כתב אישום ובקשה למעצרו עד תום ההליכים , לבית המשפט המחוזי בעיר.

מרחבי האתר
מחוץ לחיפה

צפו בנתניהו: איראן מנסה שוב לפתח את פצצות המוות

ראש הממשלה בטקס סיום קורס קצינים: "המשטר הזה עדיין לא למד את הלקח. מוג’תבא, זה השם של הרודן התורן, הוא שחרר את הנצרה, ואיראן מנסה שוב לפתח את פצצות המוות. ולכן, יש רק דרך אחת להסיר את האיום הזה אחת ולתמיד – להפיל את המשטר באיראן".

לידיעה המלאה »